ce spun partenerii…

vorbesc despre mine…

…doar în speranța că îi pot inspira și pe alții:

mi-am dorit (și am reușit) să pun la dispoziţia clienţilor mei toate serviciile de care au nevoie în demersul imobiliar, și nu doar simpla tranzacționare a unui imobil, așa cum fac majoritatea companiilor din piață. Aceste servicii pornesc gradual de la consultanţa acordată pe segmentul rezidenţial pentru persoane fizice şi ajung până la consultanţa acordată pentru tranzacţii de anvergură, ce presupune cunostinţe profunde în domeniul imobiliar.
Combinând experienţa practică acumulată pană în prezent cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor teoretice, suntem în măsură să vă oferim consiliere obiectivă şi profesionistă pentru orice tip de tranzacţie imobiliară.
Astfel, cel mai bine vorbesc despre mine serviciile complete pe care le ofer clienților noștri, împreună cu echipa mea:

Proiectare

Lucrăm cu cei mai talentați proiectanți care pot transforma orice idee într-un proiect avizat și gata de implementat.

Studii de piață

Ne ocupăm constant cu studierea pieței pentru a fi la curent cu trendurile și pulsul actual al acesteia!
z

Promovare

Specialiștii noștri în marketing și promovare garantează că proiectul sau oferta ta vor ajunge exact la publicul interesat!

Management de proiect

Știm că timpul este cheia. De aceea avem o echipă care ne transformă într-o agenție full-service. Astfel, putem manageria proiectul tău de la început și până la finalizare!

Consiliere imobiliară

Cel mai accesat serviciu, stăm la dispoziția ta pentru orice fel de tranzacție imobiliară, cu garanția că vei lucra cu o echipă profesionistă, capabilă și experimentată.

Consultanță financiară

Orice tranzacție implică bani, astfel încât îți stăm la dispoziție cu servicii de facilitare și intermediere rapidă a finanțărilor pentru orice tip de tranzacție.

… dar cel mai obiectiv vorbesc alții!

CE SPUN CLIENȚII…

De la primul contact mi-am dat seama că am de a face cu oameni care fac mai mult decât să intermedieze tranzacții imobiliare. Rămân recunoscătoare domnului Ruben Drăghici, care a înțeles mai bine decât mine de ce am nevoie să îmi dezvolt afacerea.

Filip Cristina, Manager Queen Studio

Promptitudine, profesionalism, respect & servicii de o calitate ireproșabilă. Felicitări domnului Ruben Drăghici și echipei care îi este alături!

Georgiana Porumbel

Cea mai bună agenție din zona Olteniei. Au un comision mai mare, dar justificat. Recomand cu încredere!

Popovici Alexandru, Antreprenor