EU SUNT…

RUBEN DRĂGHICI

La bază, consultant imobiliar. După 15 ani de experiență în acest business, pot fi considerat un om de afaceri. Dar îmi place să fiu considerat simplu, om.

 

CV-ul meu? Nu cred într-un Curriculum Vitae clasic, căci dacă am traduce mot-a-mot sintagma latină, Istoricul vieții este mai mult decât rubrici standardizate și date exacte.

Totuși, din istoricul vieții mele din ultimii ani face parte agenția Domina Imobiliare, cu sediul în Târgu Jiu, una dintre cele mai dezvoltate companii imobiliare din zona Olteniei. Pe parcurs, a luat ființă încă un sediu în București, sub brandul Ruben Imobiliare, care a ajuns la ora actuală una dintre cele mai importante agenții din capitală. Mii de imobile tranzacționate și tot atâția clienți mulțumiți constituie, de fapt, rubrica principală a CV-ului meu.

COMPANII IMOBILIARE LIDERI ÎN PIAȚĂ

ANI DE EXPERIENȚĂ

CERTIFICĂRI ANTREPRENORIALE

CLIENȚI MULȚUMIȚI

Investeşte mai mult în tine, decât în afacerea ta.

Lorand Soares Szasz

Experiența mea?

O voi descrie într-un singur cuvânt: multivalentă. Am căutat întotdeauna noi direcții de dezvoltare, atât profesionale, cât și personale.

Mi-am transformat afacerea într-un stil de viață, clienții în prieteni și angajații în parteneri.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, am căutat mereu să depășesc statutul de antreprenor, adăugându-i competențe complementare: am investit în dezvoltarea personală pentru a mă înțelege pe mine, am studiat comunicarea și psihologia umană pentru a-mi înțelege clienții, am învățat strategie și tactici de business pentru a-mi dezvolta afacerea.

Experiența reală constă în capacitatea de a te autoevalua obiectiv. Nu țintesc perfecțiunea, însă îmi doresc să mă apropii de ea. Sunt, așa cum am spus, un om în continuă dorință de expansiune. Dacă la începuturi mizam pe cea profesională, am ajuns la înțelepciunea care mă face să acord atenție sporită celei personale. Căci cele două se îmbină armonios în ceea ce denumim astăzi, generic, „succes”! 🙂

  • Antreprenoriat
  • Real Estate
  • Vânzări
  • Marketing
Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.